Teksten over van alles

De brief bij het relatiegeschenk, de uitleg bij de kracht van uw coaching en consultancy, de opsomming van de sterke punten van het nieuwbouwproject, het waarom van ondersteuning van netwerken, hoe leggen we de cijfers uit, is het wel een goed idee om te fuseren met de buurman of buurvrouw, welk product biedt uw bedrijf en hoezo bent u de beste kandidaat?

Teksten over van alles en nog wat. U mag rekenen op de brede belangstelling van Pasveer Tekst & Training. Land- en tuinbouw, zorgverzekeraars, techniek, de woningmarkt, het sociaal domein; ze kwamen allemaal voorbij. Waar het ook over gaat, ik duik er met liefde in en maak er iets moois van.

Communicatief beleid met Factor C: samen met opdrachtgever werken aan inzicht en overzicht.
Het jaarverslagenseizoen: van vier A4’tjes tot lijvige documenten, het is altijd mooi om resultaten in heldere taal te verwoorden.
Een broodje haring verkopen doe je anders dan mantelzorgers ondersteunen.
Klare taal begint bij de beleidsnota, niet pas bij ‘het foldertje voor de burger’ of ‘het stukje voor de krant’.
Kale boel: in dit corona-jaar géén toespraken van Pasveer T&T bij de lintjesregen …

gerealiseerde projecten / portfolio

bekijk/download hier:

Diverse teksten voor de gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Castricum, Wormerland en de samenwerkende IJmond-gemeenten in het sociaal domein, Brantjes Makelaars, Stichting Welzijn, Kennemer Theater, Ellis Oudendijk Executive Coach, Swicon Automotive, Sportboulevard Heemskerk, TETH Stichting Talenten Educatief Theater, diverse projecten samen met ARTbeving.

Bekijk hier:

  • Cultuurvisie Beverwijk
  • Jubileuminterviews 50 jaar Brantjes

Hieronder een greep uit een aantal recente projecten die Pasveer Tekst & Training tot een mooi eindresultaat wist te brengen.

Wilt u de gehele items en bijhorende teksten inzien? dan bent u van harte uitgenodigd om deze te komen bekijken op de Velserweg 14 in Beverwijk.