Teksten over van alles

De brief bij het relatiegeschenk, de uitleg bij de kracht van uw coaching en consultancy, de opsomming van de sterke punten van het nieuwbouwproject, het waarom van ondersteuning van netwerken, hoe leggen we de cijfers uit, is het wel een goed idee om te fuseren met de buurman of buurvrouw, welk product biedt uw bedrijf en hoezo bent u de beste kandidaat?

Teksten over van alles en nog wat. U mag rekenen op de brede belangstelling van Pasveer Tekst & Training. Land- en tuinbouw, zorgverzekeraars, techniek, de woningmarkt, het sociaal domein; ze kwamen allemaal voorbij. Waar het ook over gaat, ik duik er met liefde in en maak er iets moois van.

  • Het is begonnen: verschillende organisatie bereiden hun jaarverslagen voor. Van vier A4'tjes tot lijvige documenten, het is altijd mooi om resultaten in klare taal te verwoorden.

  • Klare taal begint bij de beleidsnota, niet pas bij ‘het foldertje voor de burger’ of ‘het stukje voor de krant’.

  • Een broodje haring verkopen doe je anders dan mantelzorgers ondersteunen.

  • Communicatief beleid met Factor C, het werkt!

  • Nieuwsgierig naar de 'jubileuminterviews' van Brantjes Makelaars?

Het is begonnen: verschillende organisatie bereiden hun jaarverslagen voor. Van vier A4’tjes tot lijvige documenten, het is altijd mooi om resultaten in heldere taal te verwoorden.
Communicatief beleid met Factor C: samen met opdrachtgever werken aan inzicht en overzicht.
Klare taal begint bij de beleidsnota, niet pas bij ‘het foldertje voor de burger’ of ‘het stukje voor de krant’.
Een broodje haring verkopen doe je anders dan mantelzorgers ondersteunen.
Deze zomer verhuisde Pasveer Tekst & Training naar Wijk aan Zee.

gerealiseerde projecten / portfolio

bekijk/download hier:

Diverse teksten voor de gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Castricum, Wormerland en de samenwerkende IJmond-gemeenten in het sociaal domein, Brantjes Makelaars, Stichting Welzijn, Kennemer Theater, Ellis Oudendijk Executive Coach, Swicon Automotive, Sportboulevard Heemskerk, TETH Stichting Talenten Educatief Theater, diverse projecten samen met ARTbeving.